Możliwość zwrotu do 14 dni od otrzymania zamówienia
Darmowa dostawa przy zakupach powyżej 500 zł
Zamówienia złożone do 13:00 wysyłamy tego samego dnia

Diamentowa tarcza tnąca Distar 1A1R 115 Edge Dry

Symbol: 11115546009
Dostępność: Dostępny
163.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: +48 12 296 6888 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
12.99
  • Odbiór osobisty 0
  • DPD - Przesyłka kurierska 12.99
  • DPD - odbiór w punkcie 12.99
  • InPost - Paczkomaty 24/7 13.99
  • InPost - Przesyłka kurierska 14.99
  • InPost - Paczkomaty (płatność za pobraniem) 15.99
  • InPost - Przesyłka kurierska (płatność za pobraniem) 17.99
  • DPD - odbiór w punkcie (płatność za pobraniem) 17.99
  • DPD - Przesyłka kurierska (płatność za pobraniem) 17.99
EAN:
4820245280151

Diamentowa tarcza tnąca Distar 1A1R 115 Edge Dry

45° jest łatwo!
Cięcie płytek ceramicznych pod kątem 45 stopni - "bizotowanie" jest najczęstszą operacją w pracach wykończeniowych. Wielu rzemieślników robi to ręcznie za pomocą szlifierki kątowej. Zalety Edge Dry to wystarczająca sztywność korpusu, a jednocześnie miękkość cięcia oraz przede wszystkim możliwość szlifowania krawędzi.
Szeroka dwustronna diamentowa warstwa nośna tarczy o wysokości 25 mm wzmacnia korpus nadając mu sztywności, a diamentowe wiązanie ze wzorem w postaci "plastra miodu" sprawia, że cięcie jest miękkie i bardzo wydajne. Duży obszar tworzy efekt "podparcia", kierując tarczę dokładnie w linii prostej. Dodatkowo można doszlifować krawędź płytki.
Z taką tarczą bizotowanie 45° staje się prawdziwą przyjemnością!
Tarcza występuje ze średnicą zewnętrzną 115 i 125 mm, z otworem montażowym 22,2 mm. Do stosowania na szlifierkach kątowych bez chłodzenia.

Dane Techniczne:

  • Średnica: 115
  • Grubość: 1.6
  • Chłodzenie: Bez chłodzenia
  • Średnica otworu: 22.23
  • Osobliwości: Tak
  • Przeznaczenie: Ceramika, Gres

Wybierz co Cię interesuje::
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: